WEET JE WEL WAT DAT KOST?

8/12/2022
Duurzaamheid
Dirk-Jan Karsten

WIL JIJ BESPAREN OP JOUW ENERGIEREKENING? KOM OOK!

Kom voor de makkelijkste tips over energiebesparing vanaf 19 november naar Het Trefpunt in Daarlerveen! Daar ontvang je kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

We vragen jou om de beste tips door te geven aan minimaal twee bekenden, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.  Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Kijk voor meer informatie op samendewinterdoor.nu

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Ontwikkelaar Solar Energy Works heeft besloten de ontwikkeling van het zonnepark aan de Gerrit-Jan Kerkdijkweg te beëindigen. De voornaamste reden ligt bij het verkrijgen van een aansluiting

Lees nu...
Nieuws

Zoals in de laatste nieuwsbrief van de coöperatie gemeld is, wordt er momenteel een plan ontwikkeld voor een zonnedak op het pand van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk.

Lees nu...
Algemeen

Wil jij een bijdrage leveren aan de gemeenschap in Daarlerveen? Heb je een duurzaam hart? Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Heb je bestuurlijke kwaliteiten of wil je die ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Lees nu...