Nieuws

Voor een duurzame toekomst

Wanneer er duurzaam nieuws is, een update te melden valt of wanneer wij zelf in de media verschijnen dan plaatsen wij dit ook op ons eigen platform. Hier kunt u alle nieuwsberichten teruglezen die wij geschreven en gedeeld hebben.

Nieuws/blogs

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Zonne-energie

Goed nieuws deze week! De SCE-subsidie die we hebben aangevraagd voor het zon-op-dak project op het dak van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk is toegekend! We zijn erg blij met het behalen van deze belangrijke mijlpaal in het proces.

Lees nu...
Nieuws

Ontwikkelaar Solar Energy Works heeft besloten de ontwikkeling van het zonnepark aan de Gerrit-Jan Kerkdijkweg te beëindigen. De voornaamste reden ligt bij het verkrijgen van een aansluiting om de opgewekte energie aan het net te leveren.

Lees nu...
Nieuws

Zoals in de laatste nieuwsbrief van de coöperatie gemeld is, wordt er momenteel een plan ontwikkeld voor een zonnedak op het pand van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk. Op dit moment wordt de benodigde kennis en expertise verzameld

Lees nu...
Algemeen

Wil jij een bijdrage leveren aan de gemeenschap in Daarlerveen? Heb je een duurzaam hart? Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Heb je bestuurlijke kwaliteiten of wil je die ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Lees nu...