Nieuws

Voor een duurzame toekomst

Wanneer er duurzaam nieuws is, een update te melden valt of wanneer wij zelf in de media verschijnen dan plaatsen wij dit ook op ons eigen platform. Hier kunt u alle nieuwsberichten teruglezen die wij geschreven en gedeeld hebben.

Nieuws/blogs

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Algemeen

Er is ruim 20% minder CO2-uitstoot in de gemeente Hellendoorn, behaald met inzet van inwoners en bedrijven. Annemarie Dubbink, wethouder duurzaamheid: “Ik ben erg blij met het

Lees nu...
Bespaar tips

De natuur geeft ons op dit moment gratis warmtebeeldfoto's. Door de bevroren of zelfs besneeuwde daken worden koudebruggen en luchtlekken/kieren/naden nu goed zichtbaar.

Lees nu...
Bespaar tips

Het lijkt wat tegenstrijdig, maar je kan behoorlijk op je stookkosten besparen door goed te ventileren. Maar, zul je denken, als ik ventileer haal ik toch juist koude lucht van buiten? Dat kost toch energie?

Lees nu...
Bespaar tips

Het klinkt als een open deur, maar eenvoudig energie besparen doe je door de verwarming een graadje (of 2) lager te zetten. Vooral ook op de momenten dat je niet thuis bent. Door de verwarming één graad lager en 's nachts op 15 graden te zetten bespaar je al snel zo'n 6 tot 8% op je stookkosten.

Lees nu...