Verslag ledenvergadering 01 november 2023

15/11/2023
Algemeen
Sonny Marsman

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. De belangrijkste agendapunten hierbij waren de rol van de coöperatie bij een mogelijk windinitiatief aan de Stouwe en het bespreken van onze eerste zon-op-dak project aan de Nonkeswijk en de daarbij behorende documenten. Onderaan deze pagina kan je de notulen van deze vergadering als ook de gebruikte Powerpointpresentatie downloaden. Hierin vind je alles wat die avond besproken is, inclusief de belangrijkste besluiten van de leden. 

We zijn blij dat de aanwezige leden de projectdocumenten hebben goedgekeurd en we verder kunnen met het eerste coöperatieve zonnedak in Daarlerveen! Wil je hier meer over weten? Op 29 november aanstaande zal er een informatieavond gehouden worden voor alle inwoners van Daarlerveen en omstreken. Een officiële uitnodiging hiervoor volgt nog! 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de notulen of de presentatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Op woensdagavond 29 november hebben we de informatieavond gehad over het zon-op-dak project aan de Nonkeswijk. Tijdens deze avond zijn alle ins en outs van dit project uitgelegd aan de geïnteresseerde aanwezigen. Ook de inschrijfprocedure via de website is stap-voor-stap uitgelegd.

Lees nu...
Nieuws

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen! Kijk voor meer informatie op...

Lees nu...
Algemeen

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. Met dit nieuwsitem kun je de gedeelde presentatie incl. de notulen downloaden. Ook hebben we tijdens deze avond besloten dat het bestuur actief ...

Lees nu...