Verslag ledenvergadering 01 november 2023

15/11/2023
Algemeen
Sonny Marsman

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. De belangrijkste agendapunten hierbij waren de rol van de coöperatie bij een mogelijk windinitiatief aan de Stouwe en het bespreken van onze eerste zon-op-dak project aan de Nonkeswijk en de daarbij behorende documenten. Onderaan deze pagina kan je de notulen van deze vergadering als ook de gebruikte Powerpointpresentatie downloaden. Hierin vind je alles wat die avond besproken is, inclusief de belangrijkste besluiten van de leden. 

We zijn blij dat de aanwezige leden de projectdocumenten hebben goedgekeurd en we verder kunnen met het eerste coöperatieve zonnedak in Daarlerveen! Wil je hier meer over weten? Op 29 november aanstaande zal er een informatieavond gehouden worden voor alle inwoners van Daarlerveen en omstreken. Een officiële uitnodiging hiervoor volgt nog! 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de notulen of de presentatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Wind-energie

Tijdens de ALV van 8 mei 2024 zijn de plannen voor windenergie langs de Stouwe en aan de Bruineveldweg besproken. Helaas waren er mede door de meivakantie maar circa 25% van de leden aanwezig. Naar mening van het bestuur en de aanwezige leden was dit te weinig.

Lees nu...
Nieuws

Op 21 mei jl. werd er in de gemeenteraad gestemd over het wel of niet akkoord gaan met de programmeringsafspraken van de provincie Overijssel. Tijdens deze raadsvergadering heeft voorzitter Mark Mevius van Coöperatie Energiek Daarle de raadsleden toegesproken.

Lees nu...
Zonne-energie

Afgelopen vrijdag (5 april) hebben we ons eerste zonnedak, Zonnig Nonkeswijk in Daarlerveen, feestelijk in gebruik genomen! De installatie is door KiesGroen op 4 april opgeleverd. De komende 15 jaar zal de coöperatie op het dak van de Luchtdichtshop groene stroom opwekken.

Lees nu...