Subsidie zon-op-dak toegekend!

9/10/2023
Nieuws
Zonne-energie
Dirk-Jan Karsten

Goed nieuws deze week! De SCE-subsidie die we hebben aangevraagd voor het zon-op-dak project op het dak van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk is toegekend! We zijn erg blij met het behalen van deze belangrijke mijlpaal in het proces. Met de toekenning van deze subsidie is de coöperatie verzekerd van een minimale opbrengst voor de geproduceerde stroom. Deze garantie is van doorslaggevend belang voor de hele businesscase.

Dat betekent ook dat we door kunnen met de rest van de stappen. Belangrijkste volgende stap is het vinden van investeerders, groot en klein. Een aantal leden is al druk doende met het optuigen van een systeem voor inschrijving en administratie van de zonnedelen. Denk jij dat je daar ook aan bij kunt dragen? Of heb je duidelijke ideeën over hoe deelname aan zo'n project er uit zou moeten zien? Meld je dan bij één van de bestuursleden!

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Op woensdagavond 29 november hebben we de informatieavond gehad over het zon-op-dak project aan de Nonkeswijk. Tijdens deze avond zijn alle ins en outs van dit project uitgelegd aan de geïnteresseerde aanwezigen. Ook de inschrijfprocedure via de website is stap-voor-stap uitgelegd.

Lees nu...
Nieuws

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen! Kijk voor meer informatie op...

Lees nu...
Algemeen

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. Met dit nieuwsitem kun je de gedeelde presentatie incl. de notulen downloaden. Ook hebben we tijdens deze avond besloten dat het bestuur actief ...

Lees nu...