Informatieavond Zon-op-Dak project

29 november 20:00 uur in 't Trefpunt te Daarlerveen
15/11/2023
Nieuws
Zonne-energie
Dirk-Jan Karsten

Eerste coöperatieve zonnedak van Daarlerveen

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen!

Wat levert het je op?

  • Verwacht rendement van 5% per jaar
  • Je wekt gezamenlijk groene stroom op
  • Je draagt bij aan een duurzaam Daarlerveen

Om mee te kunnen doen dien je:

  • Lid te zijn van de Coöperatie
  • Akkoord te gaan met de deelnemersovereenkomst
  • Woonachtig of gevestigd te zijn in Daarlerveen of op een adres binnen de postcoderoos: 7687, 7681, 7676, 7671, 7688
  • Stroom geleverd krijgen via een kleinverbruiksaansluiting

Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Bij deze willen we je ook uitnodigen om op 29 november naar onze informatieavond in 't Trefpunt in Daarlerveen te komen.

Onderaan de pagina vind je de flyer en uitnodiging die we de komende dagen huis aan huis zullen verspreiden in Daarlerveen.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Zonne-energie

Afgelopen vrijdag (5 april) hebben we ons eerste zonnedak, Zonnig Nonkeswijk in Daarlerveen, feestelijk in gebruik genomen! De installatie is door KiesGroen op 4 april opgeleverd. De komende 15 jaar zal de coöperatie op het dak van de Luchtdichtshop groene stroom opwekken.

Lees nu...
Wind-energie

Op 28 en 29 februari jl. hebben we samen met Energiek Daarle 2 informatie-avonden georganiseerd. Hier hebben we veel omwonenden en andere geïnteresseerden mogen ontvangen. We hebben hen bijgepraat over het door ons ingediende principeverzoek voor de bouw van windturbines

Lees nu...
Nieuws

Op vrijdag 5 april hopen we ons eerste gezamenlijke zonnedak (Zonnig Nonkeswijk) van Daarlerveen te openen. In totaal zullen 204 panelen ongeveer 70.000 kWh groene stroom per jaar gaan opwekken! Hiermee wekken we genoeg stroom op voor 15 tot 20 huishoudens.

Lees nu...