Informatieavond Zon-op-Dak project

29 november 20:00 uur in 't Trefpunt te Daarlerveen
15/11/2023
Nieuws
Zonne-energie
Dirk-Jan Karsten

Eerste coöperatieve zonnedak van Daarlerveen

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen!

Wat levert het je op?

  • Verwacht rendement van 5% per jaar
  • Je wekt gezamenlijk groene stroom op
  • Je draagt bij aan een duurzaam Daarlerveen

Om mee te kunnen doen dien je:

  • Lid te zijn van de Coöperatie
  • Akkoord te gaan met de deelnemersovereenkomst
  • Woonachtig of gevestigd te zijn in Daarlerveen of op een adres binnen de postcoderoos: 7687, 7681, 7676, 7671, 7688
  • Stroom geleverd krijgen via een kleinverbruiksaansluiting

Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Bij deze willen we je ook uitnodigen om op 29 november naar onze informatieavond in 't Trefpunt in Daarlerveen te komen.

Onderaan de pagina vind je de flyer en uitnodiging die we de komende dagen huis aan huis zullen verspreiden in Daarlerveen.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Op woensdagavond 29 november hebben we de informatieavond gehad over het zon-op-dak project aan de Nonkeswijk. Tijdens deze avond zijn alle ins en outs van dit project uitgelegd aan de geïnteresseerde aanwezigen. Ook de inschrijfprocedure via de website is stap-voor-stap uitgelegd.

Lees nu...
Nieuws

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen! Kijk voor meer informatie op...

Lees nu...
Algemeen

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. Met dit nieuwsitem kun je de gedeelde presentatie incl. de notulen downloaden. Ook hebben we tijdens deze avond besloten dat het bestuur actief ...

Lees nu...