Geslaagde informatieavond

26 oktober jl. heeft de coöperatie haar eerste informatieavond gehouden
8/12/2022
Duurzaamheid
Algemeen
Dirk-Jan Karsten

Geslaagde informatieavond 26 oktober


Op 26 oktober jl. heeft de coöperatie haar eerste informatieavond gehouden. Ongeveer 40 geïnteresseerden uit Daarlerveen en omstreken lieten zich bijpraten over de plannen van Duurzaam Daarlerveen. De coöperatie heeft informatie gegeven over wat een energiecoöperatie is, hoe deze werkt en waarom je lid zou moeten worden van een energiecoöperatie en in het bijzonder van de coöperatie Duurzaam Daarlerveen.

Een uitdraai van de presentatie die die avond getoond is kunt u onder aan dit bericht downloaden om deze nog eens rustig na te lezen.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Ontwikkelaar Solar Energy Works heeft besloten de ontwikkeling van het zonnepark aan de Gerrit-Jan Kerkdijkweg te beëindigen. De voornaamste reden ligt bij het verkrijgen van een aansluiting

Lees nu...
Nieuws

Zoals in de laatste nieuwsbrief van de coöperatie gemeld is, wordt er momenteel een plan ontwikkeld voor een zonnedak op het pand van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk.

Lees nu...
Algemeen

Wil jij een bijdrage leveren aan de gemeenschap in Daarlerveen? Heb je een duurzaam hart? Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Heb je bestuurlijke kwaliteiten of wil je die ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Lees nu...