Energie besparen? Vraag het de energiecoach!

8/12/2022
Isoleren
Zonne-energie
Bespaar tips
Dirk-Jan Karsten

Zou u graag aan de slag willen met het verduurzamen van uw woning, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of ziet u simpelweg door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u de hulp inschakelen van één van de energiecoaches van de gemeente Hellendoorn!

De energiecoaches zijn speciaal opgeleid om inwoners te helpen bij het nemen van duurzame maatregelen. De coach weet welke maatregelen mogelijk zijn om een woning energiezuiniger te maken. De energiecoach komt kosteloos thuis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw type woning.

Kijk op de site van de gemeente Hellendoorn voor meer informatie over hoe u in contact komt met een energiecoach.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Ontwikkelaar Solar Energy Works heeft besloten de ontwikkeling van het zonnepark aan de Gerrit-Jan Kerkdijkweg te beëindigen. De voornaamste reden ligt bij het verkrijgen van een aansluiting

Lees nu...
Nieuws

Zoals in de laatste nieuwsbrief van de coöperatie gemeld is, wordt er momenteel een plan ontwikkeld voor een zonnedak op het pand van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk.

Lees nu...
Algemeen

Wil jij een bijdrage leveren aan de gemeenschap in Daarlerveen? Heb je een duurzaam hart? Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Heb je bestuurlijke kwaliteiten of wil je die ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Lees nu...