Energie besparen? Vraag het de energiecoach!

8/12/2022
Isoleren
Zonne-energie
Bespaar tips
Dirk-Jan Karsten

Zou u graag aan de slag willen met het verduurzamen van uw woning, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of ziet u simpelweg door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u de hulp inschakelen van één van de energiecoaches van de gemeente Hellendoorn!

De energiecoaches zijn speciaal opgeleid om inwoners te helpen bij het nemen van duurzame maatregelen. De coach weet welke maatregelen mogelijk zijn om een woning energiezuiniger te maken. De energiecoach komt kosteloos thuis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw type woning.

Kijk op de site van de gemeente Hellendoorn voor meer informatie over hoe u in contact komt met een energiecoach.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Wind-energie

Tijdens de ALV van 8 mei 2024 zijn de plannen voor windenergie langs de Stouwe en aan de Bruineveldweg besproken. Helaas waren er mede door de meivakantie maar circa 25% van de leden aanwezig. Naar mening van het bestuur en de aanwezige leden was dit te weinig.

Lees nu...
Nieuws

Op 21 mei jl. werd er in de gemeenteraad gestemd over het wel of niet akkoord gaan met de programmeringsafspraken van de provincie Overijssel. Tijdens deze raadsvergadering heeft voorzitter Mark Mevius van Coöperatie Energiek Daarle de raadsleden toegesproken.

Lees nu...
Zonne-energie

Afgelopen vrijdag (5 april) hebben we ons eerste zonnedak, Zonnig Nonkeswijk in Daarlerveen, feestelijk in gebruik genomen! De installatie is door KiesGroen op 4 april opgeleverd. De komende 15 jaar zal de coöperatie op het dak van de Luchtdichtshop groene stroom opwekken.

Lees nu...