Bestuursleden gezocht

8/5/2023
Algemeen
Sonny Marsman

Beste bewoners van Daarlerveen en omgeving,

Wil jij een bijdrage leveren aan de gemeenschap in Daarlerveen? Heb je een duurzaam hart? Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Heb je bestuurlijke kwaliteiten of wil je die ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Duurzaam Daarlerveen is inmiddels bijna een jaar oud en kent inmiddels bijna 40 leden. We houden ons bezig met een uiterst actueel thema, een groene en duurzame toekomst! Dit willen we doen door energie te besparen, energie zelf opwekken bij je thuis, of in een project samen in de buurt: samen maken we het mogelijk! We zijn op zoek naar iemand die als bestuurslid wil bijdragen aan onze verdere ontwikkeling en aan de groei van onze energiecoöperatie.

Het bestuur van Duurzaam Daarlerveen bestaat momenteel uit 3 personen. Echter heeft Bart Groothaar aangegeven geen tijd meer te hebben voor de taken in het bestuur van Duurzaam Daarlerveen. Daarom zijn we op zoek naar één of meerdere bestuursleden! We willen de functie invullen na onderling overleg, afhankelijk van de kwaliteiten en mogelijkheden van iedereen die geïnteresseerd is. Idealiter zijn we op zoek naar personen met een financiële achtergrond. Ook zouden we het bestuur van de coöperatie uiteindelijk willen uitbreiden van 3 naar 5 personen in totaal.
Het betreft een vrijwilligersfunctie die je tot enkele dagdelen per maand kost. Dit kan echter variëren over de maanden heen en hangt ook mede af van je eigen inbreng.

Binnen Duurzaam Daarlerveen kun je je effectief inzetten voor een betere en duurzame toekomst, maar vooraan staat dat het werk en de contacten ook leuk moeten zijn en je echt energie geven.
Als je geïnteresseerd bent in een bestuursrol bij Duurzaam Daarlerveen komen we graag in gesprek met jou. Mocht je vragen hebben of toelichting willen, bel 06 – 33 83 00 76 of stuur een e-mail naar info@duurzaamdaarlerveen.nl.

Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Op woensdagavond 29 november hebben we de informatieavond gehad over het zon-op-dak project aan de Nonkeswijk. Tijdens deze avond zijn alle ins en outs van dit project uitgelegd aan de geïnteresseerde aanwezigen. Ook de inschrijfprocedure via de website is stap-voor-stap uitgelegd.

Lees nu...
Nieuws

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen! Kijk voor meer informatie op...

Lees nu...
Algemeen

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. Met dit nieuwsitem kun je de gedeelde presentatie incl. de notulen downloaden. Ook hebben we tijdens deze avond besloten dat het bestuur actief ...

Lees nu...