Aansluiting Zonnig Nonkeswijk gerealiseerd

20/10/2023
Nieuws
Zonne-energie
Duurzaamheid
Dirk-Jan Karsten

Een volgende mijlpaal in ons eerste zon-op-dak project is bereikt! De zuivere terugleveraansluiting van 3x80A is aangelegd. Op woensdag 18 oktober 2023 is door de firma Van Gelder de aansluiting voor het terugleveren van de zonne-energie van Zonnig Nonkeswijk, de naam van ons eerste zon-op-dak project, aangelegd. Gebroederlijk naast de NUTS-aansluiting van de dakeigenaar Luchtdichtshop wacht deze aansluiting nu op het verdere verloop van het project.

Links de nieuwe 3x80A aansluiting

We vinden het supertof dat we telkens weer een stapje in dit toch wel taaie traject kunnen zetten. We kunnen haast niet wachten tot we de eerste duurzame kilowatturen terug het net op kunnen sturen naar onze leden en dorpsgenoten.

Extra aftakking voor de terugleveraansluiting...
Download hier de bijlage:
Download

Ook interessant

Nieuws

Op woensdagavond 29 november hebben we de informatieavond gehad over het zon-op-dak project aan de Nonkeswijk. Tijdens deze avond zijn alle ins en outs van dit project uitgelegd aan de geïnteresseerde aanwezigen. Ook de inschrijfprocedure via de website is stap-voor-stap uitgelegd.

Lees nu...
Nieuws

Binnenkort hopen wij het eerste gezamenlijke zonnedak van Daarlerveen te realiseren. Met onze leden gaan wij groene stroom opwekken op het dak van Luchtdichtshop BV. De opbrengsten verdelen we. Jij kunt ook meedoen! Kijk voor meer informatie op...

Lees nu...
Algemeen

Op 1 november jl. hebben we onze tweede algemene ledenvergadering gehouden. Met dit nieuwsitem kun je de gedeelde presentatie incl. de notulen downloaden. Ook hebben we tijdens deze avond besloten dat het bestuur actief ...

Lees nu...