Nieuws

Voor een duurzame toekomst

Wanneer er duurzaam nieuws is, een update te melden valt of wanneer wij zelf in de media verschijnen dan plaatsen wij dit ook op ons eigen platform. Hier kunt u alle nieuwsberichten teruglezen die wij geschreven en gedeeld hebben.

Nieuws/blogs

Nieuws

Zaterdag 21 oktober organiseert de gemeente Hellendoorn de jaarlijkse duurzaamheidsmarkt van 12:00 tot 16:00 uur op het Henri Dunantplein te Nijverdal. Ze hopen inwoners de kans geven om ideeën op te doen om energie te besparen en...

Lees nu...
Algemeen

Alle leden hebben per mail een uitnodiging ontvangen voor een algemene ledenvergadering op 01 november 2023 in Kulturhus 't Trefpunt te Daarlerveen. Aanvangstijd van de vergadering is 20:00 uur. Hoofdreden voor deze vergadering zijn het bespreken van de vergevorderde plannen voor...

Lees nu...
Bespaar tips

Het klinkt als een open deur, maar eenvoudig energie besparen doe je door de verwarming een graadje (of 2) lager te zetten. Vooral ook op de momenten dat je niet thuis bent. Door de verwarming één graad lager en 's nachts op 15 graden te zetten bespaar je al snel zo'n 6 tot 8% op je stookkosten.

Lees nu...
Zonne-energie

Goed nieuws deze week! De SCE-subsidie die we hebben aangevraagd voor het zon-op-dak project op het dak van Luchtdichtshop aan de Nonkeswijk is toegekend! We zijn erg blij met het behalen van deze belangrijke mijlpaal in het proces.

Lees nu...